Jubilæumspris: Få "Ud med sproget!" for 60 kroner

Køb den spændende bog om Dansk Interlingua Unions – og interlinguas – historie til jubilæumspris

“Ud med sproget!” fortæller den spændende, sjove og indimellem særprægede historie om, hvordan interlingua og Dansk Interlingua Union blev til. Bogen på 182 sider er rigt illustreret med historiske dokumenter og fotos, så der er noget at fordybe sig i, men er skrevet, så den er let at læse og blive klogere på.

“Ud med sproget!” er forfattet af Thomas Breinstrup, der siden 2013 har været Dansk Interlingua Unions formand, og som selv har brugt og arbejdet med interlingua siden 1980.

Vi har et lille lager af eksemplarer, som vi i anledning af jubilæet sælger til jubilæumspris, der – naturalmente – er 60 kroner. (Desværre kommer der 50 kroner i porto oveni.) Køb bogen, og få blandt andet svar på disse spørgsmål:

Hvad koster et nyt sprog? Hvorfor er sardiner og Robinson Crusoe forbudt i verdens mindste kongerige? Hvilken indflydelse har en avisstrejke på en veltilrettelagt informationskampagne? Hvad stod der i det telegram, der satte en hel kongres på den anden ende? Hvordan “sælger” man et sprog, som de fleste forstår uden nogensinde at have hørt on det? Hvordan lukker Radioavisen munden på en emsig inspektør? Hvad er den rød/blå betænkning? Hvad har Akropolis at gøre med moderne sprogvidenskab? Hvilken sammenhæng er der mellem en lægekonsultation og 27 års sprogarbejde? Hvordan overrasker man en international videnskabskongres?

Sådan gør du
  • Indbetal de 60 kroner for “Ud med sproget!” + 50 kroner i porto, i alt 110 kroner, til DIUs konto via netbank: reg.-nr. 5358 kontonr. 0000243167. Husk at anføre dit navn på indbetalingen.
  • Send derefter en besked info@interlingua.dk, så vi kender din fulde postadresse.
  • Multe gratias!

 

Find meget mere

Der er let adgang til masser af (ofte gratis) kursusmaterialer, bøger, e-bøger og lyd på interlingua, som kan hjælpe og inspirere. Brug det! LE PAROLA DEL DIE Dansk Interlingua Union (DIU) er Nordens ældste interlingua-organisation, stiftet i 1960.
Le Union Danese pro Interlingua (DIU), le organisation nordic le plus vetere de interlingua, fundate in 1960. |