Interlingua-aftenerne

Interlingua-aftener hver måned i København

To timer med interlingua den sidste tirsdag i hver måned. Kom og vær med, lær en masse, og giv en hånd.

Den sidste tirsdag i hver måned holdes der to timers interlingua-aften i København med undervisning og masser af snak på interlingua for at få brugt sproget aktivt.

Interlingua-aftenerne – eller på interlingua: le Vesperes de Interlingua – er blevet en institution. Siden 1992 har de hver måned været holdt i København, gennem de fleste år på Nyboder Skole men siden foråret 2012 i den lille café på Hotel Østerport, der nærmest ligger lige oven på den centralt beliggende Østerport Station.

Dansk Interlingua Unions formand, Thomas Breinstrup, “bestyrer” interlingua-aftenerne, hvor der også kan arbejdes med små oversættelser og egne tekster.

Det er gratis at deltage, og i caféen kan der købes kaffe/the og øl/vand. Af hensyn til planlægningen og kopier nok af undervisningsmaterialet bedes man dog give besked på info@interlingua.dk. Så får man også besked, når næste interlingua-aften nærmer sig.

Der er ikke tale om et kursus lektion for lektion, så man kan godt være med, selv om man er nødt til at undvære en enkelt aften, hvis kalenderen ikke går op. Vi læser, oversætter og frem for alt taler interlingua, så alle mere aktivt kan bruge sproget og får udvidet ordforrådet.

Interlingua-aftenerne holdes den sidste tirsdag i hver måned, undtagen i juli. I december er det sædvanligvis midt på måneden for ikke at komme i klemme mellem jul og nytår.

Under coronakrisen har interlingua-aftenerne været holdt digitalt via Skype i stedet.

 

Find meget mere

Der er let adgang til masser af (ofte gratis) kursusmaterialer, bøger, e-bøger og lyd på interlingua, som kan hjælpe og inspirere. Brug det! LE PAROLA DEL DIE Dansk Interlingua Union (DIU) er Nordens ældste interlingua-organisation, stiftet i 1960.
Le Union Danese pro Interlingua (DIU), le organisation nordic le plus vetere de interlingua, fundate in 1960. |